Nieuwe Baan: Werkvoorbereider

Het is bijna zover! Ik had het nog niet gedeeld, maar ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Althans nieuw; naar een nieuwe baan die leek op dat gene wat ik hiervoor gedaan had, namelijk werkvoorbereiding in de woning- & utiliteitsbouw. Die zoektocht kwam kort na de kerst tot een eind. Op een positieve manier! Want die nieuwe baan die heb ik gevonden. Met hulp van Bint Select, specifiek door Joep Kuijsters. Hij heeft mij voorgesteld bij een aantal aannemers. In eerste instantie waren er geen geïnteresseerd. In tweede instantie wel. En al na één gesprek, kort voor de kerst, was de directeur van Sprangers Bouwbedrijf blijkbaar overtuigd.

Blij als een klein kind ben ik, want de inkleding van de functie lijkt sterk op wat ik gedaan heb. Ik ben dan ook nog net niet aan het aftellen, maar zin om te beginnen heb ik zeker. Starten doe ik op 2 maart, voor een weekje, want daarna ga ik al weer met vakantie. Die was namelijk al gepland. Dus om het dan toch maar officieel te maken: Nog 16 dagen (10 werkdagen!

Reageren