New Job, New Rhythm

Inmiddels ben ik al weer enige tijd aan de gang bij mijn nieuwe werkgever, en al vrij snel merkte ik dat mijn nieuwe werktijden niet zo heel goed pasten bij mijn sportieve plannen. Want dinsdag en donderdag hardlopen, na werktijd betekende dat ik pas rond 18.30 uur aan de wandel ging. En met een 5km loop, inclusief wat in- en uitlooptijd was ik dus rond 19.30 uur weer thuis, om dan nog een tikkeltje frisser ter tafelen te verschijnen en eten te maken. Ja je raadt het goed: Spaanse tijden als het gaat om eten en dus ook geen normale avond meer over!

Dus rigoureus stappen: De ochtend lopen. Heftige stap, want ik ben geen ochtendloper; of beter gezegd was. Want de extra tijd die ik nu ’s morgen heb, zorgen er voor dat ik ruimte heb om dan te lopen. En hé, dat gaat lekker (nu even niet, want ben grieperig), maar wat een move! Dus tegenwoordig heb ik op de dinsdag en donderdag een sportieve start, zoals enkele nationaal beroemde fitstagrammers, bij het ochtendgloren, en hou ik tijd over in de avond! Cheers to change!

Reageren