#AsicsFrontrunner

Sinds enkele dagen is de inschrijving voor het AsicsFrontrunner-team van Nederland geopend. En heel sociaal en hardlopen Nederland duikt daar natuurlijk vol in. Terecht; Het is een unieke kans om meer in de schijnwerpers te staan voor alle sociale hardlopers! En ik heb een tijd getwijfeld toen ik er over las, want er zijn een hoop mensen veel creatiever en socialer (bezig met sociale media) dan dat ik dan ben. Toch zie ik mijzelf wel als onderdeel van zo’n team. Waarom? Het lijkt me fantastisch om hardlopen en Asics te promoten. Bovendien kun je een hoop leren van anderen. Het ontmoeten van de andere teamleden is dus ook een goede reden. Bovenal zie ik het als een kans om mijn motivatie om mijn doelen te bereiken hoog te houden. Ik heb mij dus ook ingeschreven. Nu moet ik dus de komende weken in spanning afwachten.

 

In de tussentijd kijk ik graag op de sociale tijdlijnen, met name Instagram, wie zich ook heeft aangemeld. Ergens best grappig dat iedereen die zich aangemeld heeft kans heeft om onderdeel te zijn van zo’n team. Allemaal met een andere motivatie.

Heb jij je al ingeschreven? Als je dat als nog wilt doen dan kan dat via de speciale website: https://www.asics.com/nl/nl-nl/frontrunner. Misschien zien we elkaar in het team!

 

Reageren